2 gedachten over “mede mogelijk gemaakt door

 • juli 5, 2017 om 7:12 am
  Permalink

  Dag zuid voor mekaar,
  Toevallig zag ik gisteren een oproep voor luiers vanuit het luierfonds van stichting Sina en nu zie ik jullie oproep.
  Ik was even benieuwd of jullie al hebben nagedacht over wasbare luiers? Niet alleen is dit een stuk goedkoper, maar ook duurzamer.
  Ik heb zelf een project waarbij ouders gratis wollen kinderkleding kunnen lenen, maar een “zuster” project leent wasbare luiers uit. Ik ben nauw betrokken geweest met de opstart en zet mijn kennis graag in voor jullie doelgroep.

  Met vriendelijke groet, Thera

  • juli 6, 2017 om 10:28 am
   Permalink

   Beste Thera,

   Bedankt voor je reactie.
   Leuk dat je SINA noemt. We hebben nauw contact aangaande het luierfonds. Zelf ben ik vrijwilliger bij de Voedselbank in de Lutmastraat, alwaar ook de Zuid voor Mekaar activiteiten plaatsvinden. Jurre van de Kamp van SINA was mede coordinator van deze Voedselbank dus zodoende kennen we elkaar en werken nauw samen.
   Wasbare luiers is een heel goed en duurzaam idee. Nog niet eerder een gedacht. Fijn als je ons in contact wilt brengen met het zuster project. OOk jouw project aangaande het lenen van wollen kinderkleding spreekt mij aan. We hebben wel een kledingwinkel binnen de Voedselbank maar kinderkleding is toch erg schaars.
   Mailadres waarop we verder kunnen mailen is: zuidvoormekaar@gmail.com

   Fijne dag,
   en hartelijke groet,
   Jennecke

Reacties zijn gesloten.