activiteitenoverzicht

Wat doen we allemaal bij Zuid voor Mekaar ELKE maandag?

Wil je op de hoogte blijven van wijzigingen? Stuur dan een mailtje naar: zuidvoormekaar@gmail.com dan word je toegevoegd aan onze nieuwsbrief.

Activiteiten van Zuid voor Mekaar
Elke maandag van 11.00 -16.00 uur

11.00-11.30 uur Vragen halfuurtje, bijpraten onder genot van koffie of thee. In dit half uur is er gelegenheid om dingen te bespreken met elkaar.

11.30-13.30 uur: Naailes, wil je leren hoe je een broek inkort of een jurk maakt? Of ben je al bedreven in het verstellen of maken van kleding? Sue en Linda helpen je graag.

GEZOCHT: haak- en brei fanaat
Haak of brei je liever een muts of een tas? Momenteel zijn we op zoek naar een docent die haak- en breiles wil geven. Interesse? Mail ons!1317

12.00-14.00 uur: Computer repair cafe/ vragenuurtje
Specifieke computer/internet vraag? Laat het weten! Laptops zijn aanwezig maar je kan uiteraard ook je eigen laptop/tablet meenemen, of smart phone als je daar vragen over hebt. Henk helpt je graag op weg.

pc les

13.30-14.30 uur: Nederlandstalige nummers zingen uit een liedboek met het Zing voor Mekaar koor ‘de hoge nood’. Van Johnny Jordaan tot Doe Maar tot Peter Koelewijn, Adele, noem maar op! Onder begeleiding van Letty. Kun je niet zingen? Zing vooral mee!

DICHTCLUB  ‘OPEN’ op MAANDAG 15.00-16.30
Dichtclub OPEN genaamd is actief en er is nog plek om mee te doen. Mocht je twijfelen of het wat voor jou zou kunnen zijn, kom dan gerust langs om de sfeer te proeven. Ervaring is niet nodig, het is heel laagdrempelig! Vind je het fijn om even met iemand te sparren vooraf? Dat kan bij initiatiefnemers Jannah (06-270 28 735) en Frans (06 264 86 503). Ervaring is niet nodig.
talentenclub-4_bewerkt

VRIJ DANSEN – Met Jasmijn
Start dinsdag 17 januari 2023 van 9.00-10.00 uur, Huis van de Wijk de Pijp (2e van der Helststraat 66), lokaal 14
Kom lekker bewegen op muziek uit alle windstreken! In de les zal het plezier in dans voorop staan! We kijken ook naar verschillende danstechnieken en daar een beetje van proeven.
Als je nog kunt bewegen kun je dansen. Kom lekker je lichaam losgooien op opzwepende muziek!

Computers met internet zijn altijd aanwezig dus maak daar graag gebruik van om iets op te zoeken, of te mailen.

Activiteiten van de VoedselMarkt:

ZAKEN OP ORDE
Heb je een brief gekregen van een instantie maar je weet niet goed wat je ermee moet? Vragen op administratief gebied? Loop zonder afspraak binnen en medewerkers van Puur Zuid helpen je verder! Er zijn computers aanwezig om instanties te mailen.
Dag: Elke maandag
Tijd: 14.30-16.30 in Huis van de Wijk de Pijp, om de hoek bij de voedselbank (Tweede van der Helststraat 66, Amsterdam).

REPAIR CAFE
Fiets of kinderwagen stuk? Het repair cafe repareert het. Ook allerlei elektrische apparaten zoals staafmixer, koffiezetapparaat, waterkoker wordt geprobeerd weer te laten werken.
Dag: Elke laatste zondag van de maand
Tijd: 12.00-17.00 uur in de hoofdzaal van de voedselbank.

COMPUTER CAFE
PC stuk? Laat hem repareren!
Wanneer: Elke 2e dinsdag van de maand
Tijd: 19.30-21.30 uur in de hoofdzaal van de voedselMarkt.

Eén gedachte over “activiteitenoverzicht

 • augustus 4, 2016 om 12:29 pm
  Permalink

  Dag Suzanne,

  DANK voor je mail.
  Er is zeker nog plek voor de naailes. Deze vindt elke woensdag plaats om 14:30 uur aan de Lutmastraat 61A.
  Momenteel hebben we geen computerleraar meer, we zijn druk op zoek naar iemand, dus momenteel vindt er geen les plaats. Ik kan je toevoegen aan onze mailinglijst, dan blijf je op de hoogte van de activiteiten. Hoor graag als je dat wilt.

  Hopelijk tot ziens op de woensdag!

  Hartelijke groet
  Jennecke Stradmeijer

Reacties zijn gesloten.